top of page
Search

De PCR saga wordt steeds beter....

De Covid19 PCR test is NIET gemaakt op basis van een nieuw genoom, maar op basis van een gekend genoom van Sars-Cov1.

Bron: WHO


De PCR saga wordt steeds beter....

Hieronder een brief van Dr. Christian Drosden van 17 januari 2020 (dus VOOR enige uitbraak van het coronavirus op enige andere plaats dan Wuhan China!) waar in het opschrift staat "Diagnostic detection of 2019-nCoV by real-time RT-PCR".


De titel van het artikel laat uitschijnen dat de PCR test die in de navolgende tekst beschreven wordt over Sars-Cov2 ofwel Covid19 gaat, maar niets is minder waar.

In de tekst zelve wordt onomwonden gesteld dat de test gebaseerd is op stukken genoom van Sars cov1, m.a.w het Sars virus zoals bestond in... 2003.


Anders gezegd : de Covid19 PCR test is NIET gemaakt op basis van een nieuw genoom, maar op basis van een gekend genoom van Sars-Cov1.

Deze brief staat op de website van het WHO en wordt gebruikt als maatstaf/protocol voor de PCR testen (let op de link hieronder )


Dit brengt mij meteen bij de vraag die ik eerder al gesteld heb maar waarop ik nooit een gefundeerd antwoord gekregen heb. Er is mij weliswaar uit politieke hoek gezegd dat het Covid19 genoom al geïsoleerd en dus gekend is, maar ik heb hiervan nooit het minste bewijs gezien. De wetenschap blijft herhalen dat er geen gouden standaard bestaat voor Sars-Cov2 en het genoom nog niet geïsoleerd is. Ik ben geneigd om deze laatste thesis te geloven want ... als het Sars-Cov2 genoom WEL al zou geïsoleerd zijn zouden dit al lang in het breed uitgesmeerd zijn in de media.


De wetenschapper die er als eerste in slaagt om het genoom te isoleren zou in alle wetenschappelijke magazines wereldwijd op de voorpagina staan. Voor zo iets belangrijks zou hij zelfs de Nobelprijs krijgen. Het is echter oorverdovend stil...
4 views0 comments

Comments


bottom of page