top of page
Search

DAAR IS HET AL ! DE VIERDE PRIK ...

"De eerste stap naar een éxtra boosterprik voor risicogroepen is gezet: volgende week moet de Hoge Gezondheidsraad met een advies daarover komen. In de tweede helft van januari zouden mensen met onderliggende aandoeningen hun uitnodiging voor die vierde prik kunnen ontvangen. "Dat is wel heel snel. Begin november 2021 - dwz toen Belgenland net begonnen was met de derde boostershot waarvan beweerd werd en wordt dat het waarschijnlijk voor meerdere jaren beschermt - lazen we in de kranten dat België het 4de vaccin al besteld had waarmee dan meteen ook de leugen doorprikt werd dat het 3de vaccin ( eindelijk ) zou doen wat beloofd werd en wordt.


Dat de 4de prik nu al geleverd is hoeft niet te verbazen. Die komt uit dezelfde voorraad van " vaccins " die de EU in juni 2021 respectievelijk december 2021 besteld heeft bij Pfizer, Moderna, Astra en JJ. In totaal 4,3 miljard vaccins terwijl er in de EU, volgens de ene data bank 500 miljoen en volgens de andere data bank 700 miljoen Europeanen zijn. De EU wist dus al op het tijdstip van haar bestellingen in 2021 dat 2 prikken niet zouden volstaan en 3, 4, 5 ook niet. 4,3 miljard vaccins is goed voor 7 à 8 prikken per persoon, kinderen inbegrepen.


Vanuit strategisch oogpunt is dit geen slimme zet. Op vandaag heeft amper 37% van de dubbel gevaccineerden ( dus 37% van 76% van de gevaccineerde bevolking ) een derde boostershot gezet. Steeds meer mensen aarzelen om die derde shot te laten zetten omdat in een eerder stadium beloofd was dat zij een hoge graad van ( preventieve ) bescherming zouden genieten na 2 inentingen.

De ziekenhuizen liggen echter vol met dubbel en driedubbel gevaccineerden. Waarom nog een spuit laten zetten als geweten is dat de bescherming close to zero is?

Een bijzonder verzwarend element in het hele narratief is dat degenen die al een 3de shot gezet hebben nu weten dat zij er aan zijn voor de moeite en een 4de shot gaan moeten laten zetten en, degenen die het derde " boostershot " nog moeten laten zetten, evenzo weten dat 3 gevolgd zal worden door 4 ( en 5,6,7, 8 ... ).


Want ... hoe gaan de zaken verlopen met de 4de prik ? Op exact dezelfde manier als met het 3de " boostershot ". Vandaag beweren ze dat enkel personen met een verzwakte immuniteit een 4de prik moeten laten zetten en binnenkort gaan ze dit (weer) uitbreiden naar de ganse bevolking. L'histoire se répète....


En voor wat ? voor een Omikron variant waarvan de symptomen gelijk zijn aan deze van een verkoudheid.

Gisteren viel nota ook nog in te kranten te lezen dat de Omikron variant wel eens de voorbode zou kunnen zijn van het einde van de epidemiologische toestand ...


Oh, en we mogen natuurlijk ook niet vergeten dat Pfizer, Moderna en Astrazeneca volop bezig zijn met de ontwikkeling van een AANGEPAST vaccin specifiek tegen Omikron , waarvan .... 3 spuiten nodig zullen zijn om volledig beschermd te zijn. Dit aangepast ' vaccin ' zou klaar zijn tegen maart/april 2021.


Begin december 2021 heb ik een post gepubliceerd met een berekening van het aantal "vaccins " die elke gevaccineerde tegen eind 2022 zal gezet hebben. Ik kwam toen aan een totaal van 8. Mijn voorspelling zal eerder uit komen dan verwacht. Mogelijks zullen het nog méér dan 8 worden.

België heeft nl. ook nog een paar miljoen vaccins besteld van het Curevac vaccin en ... 500.000 stuks van het Novavax Vaccin. Bovendien heeft Johan Neyts ( KULeuven ) een week geleden in de pers aangekondigd dat het Rega Instituut ook een vaccin uitgevonden heeft waarvan 1 spuit volstaat om voor de rest van het leven beschermd te zijn. Dat vaccin mag naar verluidt gezet worden na alle andere.


En dan is er natuurlijk ook nog het overschot van de vaccins die de EU in 2021 besteld en betaald heeft. Dit moeten natuurlijk op. Ze gaan ze niet weg smijten. Op dit moment is van die 4,3 miljard nog niet eens de helft gezet. Er liggen nog ruim 2 miljard "vaccins " op voorraad.

Dus er komt zeker nog een 5de en 6de shot van die lading + 3 aangepaste vaccins + 1 extra spuit van het Rega Instituut ( of mogelijks nog een andere unieke spuit want in Tokio hebben ze ook een klassiek vaccin uitgevonden op basis van virale deeltjes dat ook perfecte bescherming biedt ).


Voor dat het eind van het jaar rond is, is iedere gevaccineerde kapot geprikt. Letterlijk.

8 views0 comments
bottom of page