top of page
Search

CORONA IS EEN VERKOUDHEIDSVIRUS

Corona is een verkoudheidsvirus

Het staat tenandere in elke medische encyclopedie : een corona virus is een gewone verkoudheid ( common cold ).


Op 25.09.2021 heeft er een conferentie plaats gevonden in het Jessa ziekenhuis te Hasselt waar o.a. Marc Van Ranst een powerpresentatie heeft gedaan en hij uitdrukkelijk gezegd en geschreven heeft dat een corona virus een gewone verkoudheid is en hetzelfde als Sars Cov1 dat we in 2003 voorbij hebben zien komen.


Ik heb de PDF van de powerpoint presentatie van Marc gepost ( en overigens ook de PDF presentaties van de andere sprekers waaronder een specialiste die aangaf dat het totaal overbodig is om kinderen te vaccineren ) met verzoek om die presentaties grondig te lezen.


In onderstaande video horen jullie Marc Van Ranst nu nog eens letterlijk zeggen dat corona een gewone verkoudheid is. Zijn collega Didier Gommers ( NL ) bevestigt dit zonder meer.

Marc geeft bovendien toe dat er in het verleden al wel vaker vergissingen zijn gebeurd in de kwalificatie van een virus door het voorbeeld te schetsen van een griepepidemie die geen griep was maar ... corona aka een gewone verkoudheid, zij het dan wel een zwaardere verkoudheid.


We worden bedot, belogen en bedrogen.


Volledigheidshalve : in de PP presentatie van Marc Van Ranst van 25.09.2021 staat ter schrift dat het eerste corona virus gedocumenteerd werd in 1890 en in 1970 ( ofwel 51 jaar geleden ! ) het eerste en enige volledige genoom van een corona virus geïsoleerd werd ( OC43 ), dat een genoom uit ongeveer 30.000 sequenties bestaat en OC43 gebruikt is om het novel Sars Cov2 virus te identificeren en hierbij een paar sequenties werden gewijzigd en voorts dat Sars Cov 2 eigenlijk Sars Cov 1 is ( beiden zijn gewone verkoudheden )


Er bestaat geen enkele in vivo isolatie uit een bloedstaal van de mens. Het killervirus werd nooit geïsoleerd ( net zoals HIV na 40 jaar nog steeds niet geïsoleerd is.

Verspreid dit bericht maximaal. Het volk MOET beseffen dat wij bedrogen worden en het corona debacle niets anders is dan een afleidingsmaneuver om de aandacht af te leiden van andere plannen die in uitvoering zijn zoals de CO2 budget pas ( die gekoppeld zal worden aan een QR die voor alles zal gelden ),


ID2020 de digitale identiteitskaart, het verbod tot de aankoop van een gas-of mazoutinstallatie vanaf 2026, het verbod tot aankoop van een nieuwe benzine of diesel auto vanaf 2029, het verbod om met auto's die ouder zijn dan 4-5 jaar nog steden te berijden, de beperkingen van de vleesconsumptie en de conditionering van onze kinderen op school waar NU al tegen kinderen gezegd wordt dat ze geen vlees meer mogen eten weten slecht voor het milieu en iedereen met een elektrische auto moet rijden enz... enz...

Totale controle, geen vrijheden meer, boetes en vervolging als u teveel vlees eet, teveel gereisd hebt, teveel elektriciteit verbruikt hebt, teveel van dit en teveel van dat gedaan hebt.


Het is één voor 12 beste mensen. Ageer voor het te laat is. U zal nooit kunnen beweren " wir haben dass nicht gewusst ". U bent vaak genoeg gewaarschuwd geworden door een veelheid van personen die zich in de materie verdiept hebben en de hele zaak aan de kaak hebben gesteld.


https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=2BAAAQSnLxs&feature=share
4 views0 comments
bottom of page