top of page
Search

BIDEN STATEMENT

" There's going to be a second pandemic " (en het is duidelijk geen verlenging van Covid19 )

En daarvoor heeft Biden extra geld nodig van Congress. Geld dat er niet is maar artificieel bijgedrukt moet worden en de hyperinflatie verder in de hand zal werken en zulks niet alleen in de US maar ook in puppet-on-a-string EU. Als het in de US regent, druppelt het niet in de EU maar valt de regen bij ons met bakken uit de lucht ( as a matter of speaking of course ).

Komt het als een verrassing dat Biden al een 2de pandemie aankondigt ( niet als een eventualiteit maar als een zekerheid ) ? Natuurlijk niet. Bill Gates wist dit (ook) al tijdens het voorjaar van 2021 toen hij met een brede lach sprak over " the next one " die er met zekerheid zou komen.

De politici zijn voor veel zaken blind en doofstom maar als het op voorspellingen aankomt getuigen ze van een briljante helderziendheid. Zo was er ene Maggie De Block die in augustus 2020 - hetzij op een tijdstip dat al 4 maanden nog amper 1,5% van alle pcr testen positief waren - wist te voorspellen dat Kerst-en Nieuw dat jaar niet hetzelfde zou zijn als alle voorgaande jaren, standpunt waarin zij in identieke bewoordingen werd bij getreden door alle wereldleiders die het spel meespeelden ( het leek wel of ze allemaal gebruik maakten van exact hetzelfde draaiboek ) en ja hoor, vanaf oktober 2020 schoten de "besmettingscijfers "en beweerde Covid ziekenhuisopnames pijlrecht de hoogte in en voilà, daar was de 2de golf die gepaard ging met een tweede lockdown van zo maar even 8 maanden, tijdens welke periode we ook nog een beweerde 3de en 4de golf over ons heen gekregen hebben terwijl toen al 75% van de bevolking dubbel gevaccineerd was. Dat Sciensano in B en het RIVM in NL de cijfers manipuleerden was een verwaarloosbaar detail waar enkel azijnpissers moeilijk over deden. De overgrote deel van de bevolking slikte het als zoete koek.

Maak uw borst maar nat want de volgende pandemie loert inderdaad om de hoek. Bill en Joe hebben het aangekondigd dus dat kunnen we maar beter ernstig nemen. Monkeypox, smallpox of een variant hierop ( de WHO gaat de benaming veranderen wegens te discriminerend opzichtens Afrika ) gaat dit najaar zeer hard toeslagen. Er zijn al in 29 landen gevallen geregistreerd waar vrij achteloos over heen gestapt wordt. Het is een ziekte die zich naar verluidt enkel voordoet in de gay community tussen mannen die met elkaar sex hebben ( gehad ). Einde verhaal ? Nope. Bijlange niet. Maar niet getreurd. Er bestaat al een vaccin EN nieuwe medicatie die beiden niet toevallig door Pfizer bedrijven gefabriceerd worden en het EMA heeft ook al een voorlopige toelating tot commercialisatie van zowel het vaccin als de pillen toegestaan. Haar rapport lijkt inhoudelijk verdacht veel op dat van het covid19 vaccin : zeer beperkte testfase III, veel ontbrekende info oa over eventuele bijwerkingen ...... Zeer herkenbaar. L'histoire se répète.


2 views0 comments
bottom of page