top of page
Search

BACTERIËN EN SCHIMMELS DOOR MONDMASKERS

Voor wie het nog niet wist dat mondmaskers bacteriehaarden zijn : in Nature is op 18.07.2022 een studie gepubliceerd waarvan de inhoud niets ( meer ) aan de verbeelding overlaat.

De experten beweerden aanvankelijk dat het dragen van mondmaskers nutteloos was. De WHO had tot in het voorjaar van 2021 ook uitdrukkelijk een waarschuwing voor gezonde mensen op haar website staan om GEEN mondmaskers te dragen daar dit infecties en bacteriële ziekten kan veroorzaken. In navolgend stadium heeft de WHO deze boodschap van haar website verwijderd en stelden de experten dat hun initiële standpunten hun oorsprong vonden in het feit dat er toen geen mondmaskers waren maar het " vooruitschrijdend inzicht " hen geleerd had dat mondmaskers wel degelijk beschermen tegen besmetting en besmettelijkheid.

Dit is door zowat elke wetenschapper, die naam waardig, tegengesproken om de heel eenvoudige reden dat :

  • de gaten in de stof van mondmaskers vele malen groter zijn dan virale moleculen die er dwars doorheen gaan ( vgl net zoals je geen vliegen kan vangen met kippengaas )

  • de mondmaskers niet goed aansluiten op het gezicht en de virale moleculen er langs alle kanten in kunnen

  • de mondmaskers die verkocht werden aan het grote publiek niet steriel waren/zijn, mensen deze vaak aan en uit doen of op en af schuiven en mondmaskers verworden tot regelrechte broeihaarden voor allerle bacteriën en schimmels die ernstige ziekte kunnen veroorzaken

Hun standpunten zijn evenwel onder de mat geveegd. We moesten met zijn allen mondmaskers dragen. Binnen en buiten, terwijl ene Steven Van Gucht meermaals uitdrukkelijk had verklaard dat het nutteloos was om buiten mondmaskers te dragen. " besmetting is onmogelijk " zei hij ( wat juist is en de praktijk ten overvloede heeft aangetoond ).


Thans blijkt dat de wetenschappers die de wereld gewaarschuwd hebben overschot van gelijk hadden. Weeral ....


12 views0 comments

Comments


bottom of page