top of page
Search

29.07.2020. Toespraak van Alexander Loekasjenko, President van Wit-Rusland

De gekochte lockdown


29.07.2020. Toespraak van Alexander Loekasjenko, President van Wit-Rusland, land waar er nooit een lock-down is geweest, geen mondmasker plicht noch enige andere maatregel in het kader van Covid19 ( wat hij beschouwt als een collectieve psychose, net zoals overigens een aantal Belgische artsen - zie een eerdere post met link naar de Artsenkrant dd.17.08.2020 ) (zie video )


Het IMF heeft hem blijkbaar een schenking van 940.000.000 USD geboden ( dus... niets terug te betalen ) als zgn "snelle financiering " om Wit-Rusland in lock-down te plaatsen, de avondklok in te stellen en andere maatregelen te treffen. De Worldbank zou, volgens zijn verklaring, blijkbaar nog 10x zoveel.- geboden hebben. Hij heeft geweigerd. " wij zijn niets zinnens iemand naar de pijpen te dansen ".


Hoe zit dat met België ? Heeft het IMF en/of de Worldbank ook geld geboden (en betaald ) om ons land in lock-down te plaatsen en de avondklok in te stellen zoals tijdens WOII ?

En hoe is het mogelijk dat instanties zoals het IMF en de Worldbank geld bieden om een lock-down te financieren ?


Is de man een fantaisist die verhalen verzint om zichzelf in de kijker te plaatsen of is er hier toch iets meer aan de hand dat het daglicht niet kan verdragen ?

Ik ben alleszins benieuwd naar de cijfers van het Rekenhof met de geverifieerde balans van inkomsten en uitgaven van ons land over het jaar 2019 en 2020.....

2 views0 comments

Comments


bottom of page