top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWWHISPER

DE EU HEEFT 17.000 OEKRAÏENSE SOLDATEN GETRAIND EN PLANT DE TRAINING VAN NOG 30.000 ANDEREN

Op wiens kosten? De onze natuurlijk. Wat had u gedacht?

Wil je meer lezen?

Abonneer je op wwhisper.com om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

127 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Michel R.
Michel R.
Jun 03, 2023

Wat ik me afvraag is of het bv enige zin zou hebben om als burger een schrijven te richten aan de regering met de melding dat we niet akkoord zijn met de door hen besliste uitgaven? Als dat massaal zou gebeuren, kan men dat dan zomaar negeren?

Like
Carine Knapen
Carine Knapen
Jun 03, 2023
Replying to

ik denk het niet want wat Alexander doet beslist hij niet zelf; hij is een marionnet van de EU en van Klaus ( of course ) maar het loont wel de moeite om alle ministeries te overladen met klacht brieven inclusief het cabinet van de eerste minister; ze moeten brieven nl beantwoorden; dat geeft ze wat werk + brieven laten sporen na; op die sporen kan je je dan weer beroep in de aanloop van de verkiezingen; ik houd me nu nog rustig maar ik ga stampij maken als het zo ver is :-)

Like
bottom of page